Dødsboer Ryddes

Dødsboer Ryddes – Vi giver DIG en bedre pris end du tror!

 

Få en Gratis Vurdering og en TOP Pris i dag.
Ring 26 22 33 44 eller udfyld formularen her til højre.

 

At afvikle et dødsbo er en tillidssag og vi tager vores job meget seriøst. Vi har stor respekt og ved for at det kan være en svær situation, og vi gør alt for at gøre processen så nem som muligt.

Vi har mere end 20 års erfaring og tilbyder rydning af dødsboer på hele Sjælland.

Det er svært at vide om boet har værdi og vil kommer derfor altid ud på adressen, hvor vi sammen gennemgår alt inventar og så får du et Gratis og Uforpligtende tilbud.

Ud fra værdien af dødsboet kan 1 af 3 ting forekomme.

Vi finder ud af at indboet har en så stor værdi at det overstiger udgifterne til vores rydning af boet. I det tilfælder aftaler vi en god og fair pris og I får så hurtig kontant betaling og vi sørger for at rydde boet for jer.

Vi finder ud af at indboets værdi dækker de udgifter vi vil have til rydning, og så sørger vi får at klare alt uden at nogen får betaling

Eller også finder vi frem til at boet ikke har nogen nævneværdig værdi og så aftaler vi en pris for at vi får ryddet hele boet. Vi har utrolig gode priser på flytning/udsmidning og folk bliver ofte overraskede over vores lave priser.

Så ønsker du en fair og professionel vurdering af indboet/dødsboet så kontakt os på telefon: 26 22 33 44 eller udfyld vores kontaktformular her til højre. Vi kan også fanges på mail: info@borydning.dk

Vi vil råde til ikke at bortskaffe nogle effekter fra boet før Borydning.dk har været ude på adressen. Vi ved, hvad der har værdi og hvad der kan gensælges og med et stort netværk i både Danmark, Tyskland og Holland har vi mange kanaler at sælge gennem.

Så derfor kan vi ofte give en rigtig god pris for boet.

Vi tilbyder også gratis vurdering af enkelte effekter. Det kan være f.ek.s være:

gamle PH lamper – Danske designmøbler – plakater – emaljeskilte – gamle postkort – figurer – stentøj – bestik – smykker m.m.

Vi kan kontaktes alle ugens 7 dage mellem kl. 07.00 og kl.22.00 på telefon 26223344 eller på info@borydning.dk