Dødsboer Købes

Dødsboer Købes – Vi giver DIG en bedre pris end du tror!

 

Få en Gratis Vurdering og en TOP Pris i dag.
Ring 26 22 33 44 eller udfyld formularen her til højre.

 

At afvikle et dødsbo er en tillidssag og vi tager vores job meget seriøst. Vi har stor respekt og ved for at det kan være en svær situation, og vi gør alt for at gøre processen så nem som muligt.

Vi har mere end 20 års erfaring og tilbyder opkøb af dødsboer på hele Sjælland.


Det er svært at give en troværdig pris på et indbo over telefonen. Derfor kommer vi altid ud på adressen, hvor vi giver et Gratis og Uforpligtende tilbud på køb af indboet.


Så ønsker du en fair og professionel vurdering af indboet/dødsboet så kontakt os på telefon: 26 22 33 44 eller udfyld vores kontaktformular her til højre. Vi kan også fanges på mail: info@borydning.dk

 

Med vores mere end 20 års erfaring overser vi ikke noget, når vi sammen gennemgår indboet.

Ofte bliver pårørende overrasket over at indboet/dødsboet har nogen værdi og det er derfor en god ide at få os ud og give et tilbud.

Derfor råder vi altid til, ikke at bortskaffe nogle effekter fra boet før Borydning.dk har været ude på adressen. Vi ved, hvad der har værdi og hvad der kan gensælges og med et stort netværk i både Danmark, Tyskland og Holland har vi mange kanaler at sælge gennem. Så derfor kan vi også give en god pris for boet.


Derudover har vi også salg fra vores forretning på Frederiksberg som ligger på Danas Plads 9 – 1915 Frederiksberg C.

Vi tilbyder også gratis vurdering af enkelte effekter. Det kan være f.ek.s være:

Gamle PH lamper – Danske designmøbler – plakater – emaljeskilte – gamle postkort – figurer – stentøj – bestik – smykker m.m.

Vi kan kontaktes alle ugens 7 dage mellem kl. 07.00 og kl.22.00 på telefon 26223344 eller på info@borydning.dk